Bästa sättet att hålla sig frisk i munnen är genom förebyggande åtgärder och regelbundna kontroller. Vanliga fyllningar, rotbehandlingar och tandextraktioner ingår också i den allmänna tandvården. Alla behandlingsmetoder är smärtfria.
I dag kan man framgångsrikt behandla karies och tandlossning. Tillsammans med vår hygienist hjälper vi dig att lägga grunden till en god tandhälsa.

ett glatt leende

Protetik

Vi använder oss av den modernaste tekniken inom helkeramisk och traditionell kron- och bro-protetik. Vi har också nära samarbete med duktiga svenska tandtekniker. Vi läser av dina tänder digitalt istället för att ta avtryck.

händer som håller i en protes

Implantat

Saknar man en eller flera tänder kan dessa ersättas med titanimplantat. Vi använder oss av avancerad kirurgisk och protetisk terapiplanering, så att inga viktiga detaljer missas, för ett bestående, naturligt och vackert resultat.

implantat i 3d

Kirurgi

Noggranna röntgenundersökningar och individuell riskanalys säkerställer ett gott och långsiktigt behandlingsresultat vid all kirurgi. Inläkningstiden före belastning av implantat är individuell och beror bl.a. på din benkvalitet och allmänna hälsa.

3d animerad x-ray bild av en käke

Käkledsfunktionsstörningar

Vi har hjälpt många att få tillbaka normal och komfortabel funktion. Ibland med bara en skena eller bettslipning, ibland krävs en mer komplex behandling.

kvinnlig käke

Estetisk tandvård

Även kosmetisk tandvård har sin bas i vetenskapen men det finns många olika tankar om vad vackra tänder är. Vi strävar efter naturlig form och färg efter varje patients önskemål. Vi arbetar utan kompromisser och är inte nöjd förrän du är nöjd. Vi har lång erfarenhet av estetisk tandvård . Vi gör fasader/skalkronor utefter strategin ”minimal invasiv tandvård”.

bild av en ett leende

Ortodonti

Vi utför enklare tandreglering med avtagbara tandställningar.

en hand som håller i en invisalign

Blekning

Professionellt utförda blekningsbehandlingar görs både i kliniken, hemma eller en kombination av båda. Vi utför en noggrann undersökning och ger sedan en individuell plan för att nå önskat resultat. Behandlingen följs upp och fotodokumenteras.

en bild av ett kvinnligt leende

Bettrehabilitering

Ibland har bettet blivit så skadat av nedslitning, karies eller tandlossning så hela bettet måste repareras. Vi ser till helheten där käkleder, tänder och muskler måste harmoniera för att få ett långsiktigt bestående resultat.

en bild av ett kvinnligt leende
portrait av elisabeth rasmusson
menyhållare i form av en banderoll
lysande vapensköld med läkarsymbol inuti
Tandläkare Elisabeth Rasmusson

Allmäntandvård

Tandläkare Elisabeth Rasmusson

tel: 031-166718 l mail: info.elisabeth.rasmusson@ptj.se l adress: Geijersgatan 7B

     mobil l skrivbord