Kategorier
Tandvård

Invisalign Stockholm – diskret tandreglering 

Det sägs att man kan förändra världen med ett leende. Le och hela världen ler med dig. Sant är att vi alla mår bättre av att vi visar varandra glädje genom att le. Lika sant är också att personer som har långt till leendet kan uppfattas som introverta, svåra och rent av sura – vilket kan vara hämmande i både privatlivet och för den egna karriären. 

Många som har svårt att le kan ha detta som en följd av att man skäms över tänderna. Sneda tänder, ett överbett eller ett underbett kan göra att man ogärna visar upp tandraden och att man genom detta också får den negativa stämpeln på sig. Med hjälp av invisalign i Stockholm kan dessa problem korrigeras och inom loppet av några månader kan man återigen le och få världen med sig igen. 

Bekväm tandreglering som inte syns 

Vad är då invisalign i Stockholm för något? Om man lider av exempelvis en sned tandrad eller något typ av problem med bettet så är det också problem som kan korrigeras genom tandreglering. Detta innebär normalt att man stabiliserar genom att använda en metallskena – en så kallad räls. 

Denna skena och denna typ av tandreglering fungerar, men den har också många negativa sidor där man exempelvis kan nämna skav, slitningar och sår i munnen och där man framförallt kan nämna att det syns. 

Stora fördelar med Invisalign 

Att som vuxen ha en metallskena i munnen är inte optimalt för många. Fördelen med invisalign i Stockholm är att det handlar om tandreglering med hjälp av transparenta skenor som inte syns. Det ger exakt samma effekt som rälsen, men de varken syns eller känns på samma sätt. Skenorna tillverkas i bekväm plast och ger inte alls samma hårda känsla som en metallskena gör. 

En annan fördel med invisalign i Stockholm är att du som patient kan plocka ur skenorna när du exempelvis äter. Det ger dig på köpet en bättre munhygien. 

Kort sagt: denna revolutionerande teknik skapar leenden igen och hjälper personer som lider av bettproblematik eller av exempelvis en sned tandrad – på ett tillika effektivt som diskret sätt.