Kategorier
Tandvård

Ju fler som skaffar skalfasad i Stockholm, desto bredare leenden

Skaffa dig skalfasader och se till att du får det vackraste och bredaste leendet i hela Stockholm. Du behöver aldrig mer ha komplex för tänder och leende.

Med skalfasader behöver du inte längre skämmas för dina tänder. Kanske gjorde du inte det innan heller, men många människor har ett eller annat komplex när det gäller sina tänder. Skaffar du dig skalfasader är det möjligt att åtminstone ett av komplexen försvinner för gott.

Skalfasader är något de flesta skaffar sig av estetisk orsak. Men det finns andra anledningar till att skaffa en skalfasad. För dig som råkat ut för en olycka av något slag kan en skalfasad bli vändpunkten för att må bättre igen. Behandlingen är mycket enkel för både dig och din tandläkare.

En skalfasad kan vara gjord av komposit

Den som bor och verkar i huvudstadsområdet kan skaffa en skalfasad i Stockholm. En fasad är som det låter, ett skal du fäster på dina tänders framsida så att det blir en fasad att visa upp. Antingen för att du vill ha ett vackert yttre eller för att du vill dölja skador du har på dina tänder.

En skalfasad missfärgas aldrig som vanliga tänder kan göra. Det är ju skönt att veta om du har för vana att dricka mycket svart te eller kaffe. Materialet på en fasad är ofta komposit eller porslin. Både färgen och formen anpassar man efter de behov du har och vad som är möjligt att genomföra.