Kategorier
Tandvård

Tandläkare i Solna för alla typer av behandlingar

Många tandläkare som jobbar i Solna med omnejd vill hålla sig uppdaterade med de senaste behandlingsmetoderna och den moderna tekniken i dess absoluta framkant.

Att kunna komma i kontakt med en duktig tandläkare är viktigt för de flesta och inte minst för boende i Solna. Ingen ska behöva gå med besvär någon längre tid och därför har de som jobbar med modern tandvård i Solnaområdet satsat på att hela tiden erbjuda den bästa vården för sina patienter.

Vet man med sig att man skjutit upp besöket hos tandläkaren på grund av saker som att … ja, det kom annat emellan, eller den klassiska tandläkarskräcken, kan man slappna av nu. Tekniken går framåt hela tiden och metoderna förbättras.

Tandläkare som ger Solna vackra tänder

Patienter som söker tandläkare i Solna, kan ofta förvänta sig att de som är verksamma inom yrket använder sig av de senaste tekniska innovationerna för att kunna uppnå ett så bra resultat som möjligt. Genom att till exempel använda sig av laserbehandling istället för mer smärtsamma metoder för att åtgärda tandköttsproblem.

Tillgången till och bruket av modern CAD/CAM-teknik har också gjort att man kan scanna tänderna mer effektivt och även 3D-printa proteser anpassade efter den enskilde patientens behov. Det går att skapa och placera kronor och tandimplantat på samma dag, vilket gör väntetider kortare.

Ny teknik som främjar god tandvård hos din tandläkare

Istället för de gamla avtrycksmetoderna många är vana vid sedan gammalt, kan man idag använda sig av så kallade intraorala skannrar för att skapa digitala avtryck av tänderna. Detta är ytterligare ett sätt för att minska obehaget och göra behandlingarna smidigare.

Prata med din tandläkare om det är något du funderar över gällande kommande behandling eller om du har allmänna funderingar kring tandvård och du vill ha råd från ett riktigt proffs. Inte sällan kommer du att känna igen många råd sedan gammalt. Modern teknik till trots är våra tänder i behov av samma vård som tidigare.